project:

StudioCOMO

location:

2535 Walnut Street
Denver, CO 80205

STUDIOCOMO has located it's new showroom within a once generic 24,000 sf warehouse built in 1952. The warehouse is located within the Historic Ballpark District in Denver, CO. The front elevation was reconfigured to provide an asymmetrical layout while respecting the horizontal banding of the original design. The interior of the space maintains many of the original materials while adding contemporary details. The multiple levels within the building created opportunities for new stairs, light wells and areas of varying heights, which provide dynamic interactions. The back of the building was originally a large mass without delineation. The new design provides three independent forms by reducing sections of the building and adding a terrace.